OZONE GOLD SPREJ PËR KUJDES INTIM

Karakteristikat:
OZONE GOLD SPREJ PËR KUJDES INTIM me përbërjen e tij natyror ka efekt edhe në ndalimin e gjakderdhjes kur ekziston sindrom i rritjes postnatal. Pas përdorimit të parë të sprejit, me ekstraktet e tyre natyrore, ndihmon në largimin e shkarkimit vagjinal, erës, acarimit, kandidës (dermatofiti vagjinal). Spreji gjenital me ozon ka edhe efekt i afatgjatë nëse përdoret vazhdimisht dhe në mënyrë të rregullt. Me shpërndarësin e tij unik mund të spërkatet në vendin e duhur e lëkurës një herë në ditë ose disa herë sipas nevojës.

Përbërje:
Gellae Quercinae Extract, Top Soybean Extract Ozonated Olive Oil, Albizia Julibrissin Durazz, Psoralea Corylifolia, Incarvillea Sinensis Lam, Morinda Umbellata, Galla Chinensis.

Përdorimi:
6 shiringa mund të aplikohen në një sipërfaqe të pastër gjenitale të lëkurës dy herë në ditë, duke shmangur kontaktin me sipërfaqet e tjera.

Paralajmërimet:
Të shmanget kontakti me sytë. Të ndalet me përdorim nëse vërehen efekte të padëshiruara. Produkti të ruhet larg nga fëmijët dhe të ruhet në paketimin e tij.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *