OZONE GOLD SUN CREAM 50SPF – ВО СЕКОЕ ГОДИШНО ВРЕМЕ!

 Со крајот  на летните сончеви денови, не завршува и потребата од правилна и соодветна грижа и заштита на кожата од штетните влијанија на УВА и УВБ зрачењата на кои е изложена. Поголемиот дел од нас не се ни свесни за важноста на користењето на крема со заштитен фактор во секојдневието и во текот на целата година, па најчесто ја користат само за време на летниот одмор и потоа забораваат на неа. Иако сите го сакаме сонцето, треба да се заштитиме од него во текот на целата година, а особено да ја заштитиме кожата на лицето која секојдневно е изложена на штетното влијание од него.

Ozone Gold кремата за сонце овозможува оптимална заштита од штетните УВА и УВБ зрачења во текот на целата година. Притоа, ја штити кожата од штетните влијанија на сонцето, а интензивната формула ја одржува кожата влажна. Брзо се апсорбира и не остава наслаги или боја. Базирана е на вода и не ги храни  фоликулите на кожата со што би се нарушил естетскиот изглед на скалпот. Ozone Gold кремата за сонце, исто така, помага при спречување на одредени болести на кожата, предвремено стареење, несакани дамки на кожата и изгореници. ја штити кожата од штетните влијанија на сонцето, а интензивната формула ја одржува кожата влажна.

Оваа крема овозможува оптимална заштита од штетните УВА и УВБ зрачења. Притоа, ја штити кожата од штетните влијанија на сонцето, а интензивната формула ја одржува кожата влажна. Брзо се апсорбира, не остава наслаги или боја. Базирана е на вода и не ги храни фоликулите на кожата со што би се нарушил естетскиот изглед на скалпот.

It helps prevent certain skin diseases, premature aging, undesirable spots on the skin and burns.

It is applied 20 minutes before exposure to the sun. For most effective protection, it should be also used after getting out of the water, sweating or wiping with a towel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.