Имате проблеми со кожата? Го имаме најефикасното решение

Дали знаете дека благодарение на озонот кaко есенцијална состојка во составот на производите на Ozone Gold, дури 10 пати повеќе се засилува нивното дејство и ефикасност?

Токму тоа е одговорот на прашањето: Која е тајната за максималната моќност на озонираните креми?

Озонираната крема со 160mg озон поради големата концентрација на озон, е многу моќен антиоксиданс и ја дезинфицира кожата. Не содржи адитиви, хемикалии или стабилизатори и помага клетките брзо да се регенерираат и обноват кога ќе се нанесе на проблематичната регија.

И токму затоа ова крема е најдоброто решение во секоја ситуација кога се соочувате со серозни проблеми со кожата:

– иритација

-набиеници

-акни и мозолчиња

-изгореници

-хемороиди

-херпеси

-испукани пети

-рани на кожата

-лузни од акни

-рана од царски рез…

Our products are made through exposure of extra virgin cold pressed olive oil without acidity to high level of medical ozone, which naturally turns into cream. In this way, the amount of ozone in this cream is significantly higher in comparison to other kinds of ozonized creams and gels.

Најкорисното нешто што може да го направите за себе и за своето семејство, е секогаш во домашната аптека да ја имате достапно оваа крема која ќе биде вашето клучно решение во несакани ситуации.

Нарачајте ја на нашата онлајн продавница или набавете ја во најблиската подобро снабдена аптека.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.