4D Масажер за обликување на тело со Micro Current технологија

799ден Цена со ДДВ

4D масажерот за обликување на телото ја апсорбира светлината преку соларен панел и генерира слаба електрична „микро-струја“ што е многу слична на сопствената струја на телото. Секојдневниот третман со валјак на површината на вашата кожа влијае на структурата на кожата, правејќи го нејзиниот изглед еластичен, сјаен и цврст.

4D Масажер за обликување на тело со Micro Current технологија

799ден Цена со ДДВ

Купете го овој производ и добијте 7 Поени!
Шифра 6932197278028 Категории: ,