OZONEHOME ВО ДОМОТ

OzoneHome е неверојатен уред, користете озонирана вода за да го исчистите подот, да ја дезинфицирате постелнината и ткаенината:

 • Можете да напрскате озонирана вода на било каква површина
 • Го чисти бигорот
 • Овозможува да не користите хемиски препарати
 • Потполно беопасен како за луѓето така и за домашните миленици
 • Сите површини и материјални се целосно прочистени
 • Убива вируси, бактерија и грини од прашина со екстремна ефикасност
 • Дезинфицира играчки на деца
 • Пере ткаенини, ги чисте, ги прави меки и ги дезинфицира
 • На посебен начин, можете да го ставите во машина за перење алишта за алиштата да Ви бидат меки, чисти и дезинфицирани, истовремено заштедувајќи пари за разни детергенти и омекнувачи за алишта
 • Го зголемува векот на машината за перење

Како да го користите OzoneHome дома

Озонираната вода е чудо на природата!

Можете да кажете збогум на вирусите, бактериите, грини од прашина, молци и непријатна миризба во Вашиот дом.

 • Земете бокал за вода и озонирајте ја водата во еден или два циклуса по 30мин. Ќе добиете озонирана вода со која може да напрсакате било каква површина во домот.
 • Бигорот комплетно ќе го снема на многу лесен начин, а домот ќе Ви биде сјаен и без вируси, бактерии и прашина.
 • Можете да ја употребите и при чистење  на рерната во кујната; доволно е да ја оставите озонираната вода да отстои 15/20мин. а потоа да се измие.
 • Речиси сите ние имаме во домот машина за кафе, па доволно ќе биде да ја напрскате со озонирана вода и ќе видите дека бигорот веднаш ќе се исчисти без да користите било какво средство што може да го уништи вкусот на кафето.
 • Освен машината за кафе, има и други елементи што треба да бидат исчистени, како на пример WC-школката.
 • И да Ве потсетиме, ако имате деца, можете да им ги миете и нивните играчки, со тоа што ќе бидат дезинфицирани и без ниту било какви бактерии и вируси.
 • А облеката? Напрскајте од озонираната вода да станат меки, да го отстраните непријатниот мирис и да ги уништите сите бактерии и вируси што можат да постојат во вашиот плакар или фиока.

Накратко, ОzoneHome лансира иновативен уред што чини многу малку, со оглед на неговите одлични квалитети, можете дури и да ставите во машината за перење озонирана вода и да перете со ладна вода, избегнувајќи било каков друг детергент, и да имате неверојатен резултат. Вашата гардероба ќе биде чиста, мека и дезинфицирана со голема заштеда а и ќе придонесете нашата планета да остане чистa, бидејќи нема да користите никакви загадувачи на природата, а истовремено Вашата машина ќе биде секогаш чиста, дезинфицирана и без никакви наслаги.