За своите лојални клиенти Ozone Gold овозможува дополнителни погодности и предности при секое онлајн-купување. Откако ќе се регистрирате онлајн, Вие веќе сте член на нашиот O₃ Gold Club и ги користите сите бенефиции и поволности. Собирањето поени во O₃ Gold Club е едноставно и брзо и важи за секој тип на плаќање.


За секој 100 ден добивате 1 поен а секој поен вреди 5 денари.
Пример: доколку ги нарачате Ozone Gold - Ozone Factor капсулите кој чинат 1550 ден, вие добивате 15 поени кој можете да ги искористите во наредната нарачка за попуст од 75 денари.