За своите лојални клиенти Ozone Gold овозможува дополнителни погодности и предности при секое онлајн-купување. Откако ќе се регистрирате онлајн, Вие веќе сте член на нашиот O₃ Gold Club и ги користите сите бенефиции и поволности. Собирањето поени во O₃ Gold Club е едноставно и брзо и важи за секој тип на плаќање.

За секој 100 ден добивате 1 поен а секој поен вреди 5 денари.
Пример: доколку ги нарачате Ozone Gold – Ozone Factor капсулите кој чинат 1550 ден, вие добивате 15 поени кој можете да ги искористите во наредната нарачка за попуст од 75 денари.

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.