Најчесто поставувани прашања

За колку време се врши достава?

Доставата за практи платени со дебитна или кредитна картичка се испорачуваат за еден работен ден.

Доставата за пратки кои се плаќаат при испорака е помеѓу 3 и 5 работни дена.

Сите пратки се испорачуваат со ФАЛКОН ЛОГИСТИК.

Колку е безбедно да се плаќа со картичка?

Податоците од Вашата кредитна или дебитна картичка се користат само за процесирање на Вашата трансакција и не ги складираме. По внесување на потребните основни податоци и избирање на “Плати со дебитна или кредитна картичка” Вие сте префрлени на безбеден сервер на cpay.com.mk (УниБанка) каде ги внесувате податоците за картичка и се комплетира трансакцијата.

Дали производите на Ozone gold имаат непосакувани ефекти?

Ozone Gold производите немаат непосакувани ефекти, но секој е различен и доколку забележете некаков непосакуван ефект контактирајте го вашиот лекар или фармацевт.

Колку време смеам да ги користам Ozone Factor капсулите?

Ozone Factor капсулите можат да се земаат не прекинато. Препорачливо е да се користат најмалку два месеци за да се забележат ефектите на капсулите.