OZONE GOLD - DANIELA'S SECRET / KREM DORË - 75ml

290 denarë Çmimi me TVSH

Kremi i duarve, falë bazës së tij të veçantë, përthithet 4 herë më shpejt se kremrat e zakonshëm. Ai përmban rreth 190 substanca bioaktive, 14 vitamina, 11 minerale dhe 18 aminoacide.

OZONE GOLD - DANIELA'S SECRET / KREM DORË - 75ml

290 denarë Çmimi me TVSH

Blini këtë produkt dhe merrni atë 2 Pikë!
Kodi 722777886617 Kategori: Etiketë: