Çfarë është OZONE GOLD?

OZONE GOLD është një linjë produktesh unike, e prodhuar sipas standardeve më moderne dhe synon të përmirësojë shëndetin dhe të ushqejë bukurinë. Produktet e kësaj marke gjermane prodhohen në përputhje me praktikën e mirë të prodhimit dhe standardet më të larta të cilësisë. Përbërësit kryesorë të produkteve OZONE GOLD janë vaji i ullirit me presion të ftohtë (EVOO), i cili përftohet nga ullinjtë me lëng dhe të pjekur nga rajoni i Mesdheut dhe ozoni i pastër mjekësor (O3), i cili përftohet me një proces të veçantë teknologjik.

CILI ËSHTË SEKRETI I PRODUKTEVE TË ARIT TË OZONIT?

Vaji i ozonizuar i ullirit që përmbahet në produktet Ozone Gold pastron lëkurën nga bakteret dhe viruset dhe përshpejton qarkullimin e gjakut, dhe oksigjeni intensiv i çliruar përshpejton vetë-shërimin e sipërfaqes së dëmtuar të lëkurës. Mekanizmi i dytë i veprimit është aktivizimi i sistemeve rigjeneruese të trupit duke krijuar kontrollin e stresit oksidativ. Përveç kësaj, ozoni rrit efektet e substancave të përdorura deri në dhjetë herë.

KUJDESI DHE BUKURI

Flokë të thatë dhe të dëmtuar, humbje flokësh, çehre pa jetë, lëkurë të lodhur, puçrra dhe njolla ose ndoshta celulit, programi i kujdesit dhe bukurisë Ozone Gold përfshin produkte me cilësi të lartë që janë provuar të jenë zgjidhja e duhur. Kjo paletë e pasur përfshin kremra mjekësorë me sasi të madhe ozoni, program për kujdesin e fytyrës, kremra kundër plakjes, program të plotë për mbrojtjen e flokëve, produkte kundër celulitit, si dhe produkte për kujdesin e trupit. Duke i përfshirë këto produkte në rutinën tuaj të përditshme të kujdesit, pakënaqësia me pamjen tuaj nuk do të jetë më pengesë për vetëbesimin tuaj.

FAKTORI I OZONIT - KAPSULA E PARË E OZONIZUAR PËR OZON TERAPINË ORALE

Vaji i ullirit të ozonit në kapsulën e artë të Ozonit është mjaft i fuqishëm për të forcuar sistemin imunitar dhe për të përmirësuar vitalitetin, sepse ozoni është një antioksidant që ndihmon trupin të furnizojë me oksigjen dhe të eliminojë shpejt kërpudhat, bakteret dhe viruset dhe të mbrohet nga sëmundjet. Është i shkëlqyeshëm për rregullimin e tretjes, ndihmon në rregullimin e Helicobacter pylori si dhe rregullimin e alergjive kronike. Lista e përfitimeve është e gjatë…, dhe gjëja më e rëndësishme është se përdorimi i rregullt i këtyre kapsulave do të përmirësojë punën e të gjitha qelizave dhe organeve në trup. Do të keni më shumë energji dhe do të përmirësoni shëndetin e të gjithë organizmit.

OZON

Ozoni (OZ) është molekulë e pasuruar me oksigjen, që gjendet në mënyrë të natyrshme në stratosferën e Tokës. Detyra e tij kryesore është ta mbrojë Tokën nga rrezatimi i dëmshëm ultravjollcë të Diellit, në mënyrë që të thithë pjesën më të madhe të rrezatimit të tij. Në mjekësinë, terapia me ozon përdoret për dezinfektim, trajtim të kushteve të caktuara mjekësore dhe indeve të dëmtuara me ndihmën e oksigjenit dhe stimulim aktiv të sistemit imunitar. Terapia me ozon siguron efekt antibakterial, antiviral, antifungal, antioksidues dhe imunostimulues, që është konfirmuar me studime të shumta shkencore.

Ozoni është antioksidues i fuqishëm, i cili stimulon dhe forcon sistemin imunitar për disa herë. Nikola Tesla, rëndësinë e veprimit të tij ka treguar në hulumtimin e tij, kështu që ai e rekomandoi atë edhe atëherë, dhe e përdori vetë. Është veçanërisht e dobishme për popullsinë në zonat urbane, ku ndotja e mjedisit (toka, uji, ajri) është veçanërisht e lartë. Ozoni, si një antioksidues i fuqishëm, me veprimin e tij e sjell organizmin në baraspeshën e nevojshme dhe e mbron organizmin nga shumë ndikime të dëmshme nga mjedisi i jashtëm.

Dihet që shumë sëmundje paraqiten si pasojë të akumulimit të toksinave në trup, të shkaktuara nga përqendrimi i zvogëluar ose mungesa e oksigjenit në trup. Shumë studime kanë sugjeruar prej kohësh se ozoni ka përdorim të rëndësishëm në mjekësinë dhe për këtë arsye përdoret gjithnjë e më shumë për qëllime mjekësore dhe kozmetike.

VAJ I ULLIRIT

Vaji i ullirit (EVOO), për shkak të përbërjeve të tij të dobishme, përdpret në mjekësinë tradicionale në të gjithë botën për shekuj dhe është jashtëzakonisht dëshirueshme që të përdoret, si për përmirësimin e shëndetit ashtu edhe për kujdesin e bukurisë.

Është i pasur me vitaminat (A; D; E; K), dhe përveç vitaminave, vaji i ullirit përmban edhe klorofil, lecitinë, karoten dhe polifenole, të cilat zvogëlojnë nivelin e kolesterolit "të keq" LDL, ndihmojnë në ruajtjen e aktivitetit të trurit dhe përmirësojnë kujtimin.

Për shkak të vetive të tij, antioksiduesi ndikon mbi shtypjen e efekteve negative të radikaleve të lira, të cilat mund të jenë të dëmshme për shëndetin. Studime të shumta kanë vërtetuar se efekti shërues i këtij produkti funksionon si në shtypjen e proceseve inflamatore ashtu edhe në kontrollin e pigmentimeve të dëshiruara të moderuar gjatë rrezitjes, deri në parandalimin e sëmundjeve më serioze.

Vaji i ullirit ka një efekt pozitiv mbi të gjithë organizmin dhe rekomandohet konsumimi i tij i përditshëm. Vaji i ullirit ekstra i virgjër përmban 75% të yndyrës së tij në formën e acidit oleik, i cili është përgjegjës për raportin e favorshëm të kolesterolit LDL dhe HDL.

Në tregun tonë, OZONE GOLD është linja e vetme e produkteve, e cila kombinon ozonin dhe vajin e ullirit, dy përbërje të fuqishme të cilat me veprimin e tyre sinergjik, shfaqin efekte shumë pozitive gjatë përdorimit të rregullt.

PËRDORIMI I OZONI NË KOZMETIKËN

Ozoni është i njohur me atë që eliminon toksinat, prandaj në kohët e fundit përdoret në kozmetikën për fytyrën dhe trupin, ku është një mjet popullor për përtëritjen e lëkurës, indeve nënlëkurore dhe heqjen e celulitit.

Pak prej nesh mund të mburren me një ngjyrë të përsosur dhe lëkurë me shkëlqim të fytyrës dhe trupit. Për lëkurën që lufton kundër plakjes, lodhjes, toksinave dhe parregullsive të ndryshme, produktet e kompanisë OZONE GOLD janë zgjedhja e duhur. Ozoni ka aplikime të shumta dhe falë shkatërrimit shumë efektiv të shumicës së baktereve, viruseve dhe kërpudhave të padëshiruara ndaj të cilave lëkura është e ekspozuar. Me këtë, OZONE GOLD mbron nga infeksioni, në të njëjtën kohë duke përshpejtuar qarkullimin dhe duke freskuar lëkurën pa shkëlqim.

Ozoni ngadalëson, por gjithashtu parandalon shumë faktorë të plakjes dhe proceseve të sëmundjeve, të cilat ndodhin në trupin tonë pa dijeninë tonë.

SI PRODHOHEN PRODUKTET TONA?

Për të arritur efektet e dëshiruara pozitive, për produktet OZONE GOLD është nevojshme:

  • Njohuri
  • Përvojë
  • Qasje krijuese
  • Risi teknologjike

Kremat mjekësorë të ozonit përshpejtojnë qarkullimin e gjakut, duke lehtësuar kështu dezinfektimin dhe rigjenerimin e shpejtë të lëkurës, ndihmojnë në rigjenerimin e shpejtë të qelizave të lëkurës dhe e gjithë kjo falë përmbajtjes së lartë të oksigjenit. Procesi i prodhimit është plotësisht i natyrshëm.

Produktet nuk përmbajnë aditivët, kimikaljet, konservansët ose stabilizuesit. Produktet me ozon kanë një funksion të theksuar antioksidues.