Për klientët e tij besnikë, Ozone Gold siguron përfitime dhe përparësi shtesë me çdo blerje përmes internetit. Pasi të regjistroheni në internet, ju tashmë jeni anëtar i klubit tonë Oz Gold Club dhe i gëzoni të gjitha përfitimet dhe dobitë. Mbledhja e pikave në Oz Gold Club është e thjeshtë dhe e shpejtë dhe vlen për çdo lloj pagese.


Për çdo 100 ditë ju merrni 1 pikë dhe çdo pikë vlen 5 denarë.
Пример: доколку ги нарачате Ozone Gold - Ozone Factor капсулите кој чинат 1550 ден, вие добивате 15 поени кој можете да ги искористите во наредната нарачка за попуст од 75 денари.