Konsultoni me mjekët tanë përmes internet

Prim. Dr. Sonja Tasevska Vasiq

One Hospital

spec. i mjekësisë interne

Prim. Dr. Vesna Matevska Cifrevska

spec. dermatolog

Që të merret ndihmë nga mjekët tanë është lehtë

Parashtroni pyetjen tuaj.

Këshilla dermatologjike pa pagesë me Ozone Gold dhe dermatolog prim. Dr. Vesna Matevska – Cifrevska

Pyetja juaj po shqyrtohet

Merrni përgjigjen e pyetjes suaj pa pagesë

Këshillat dermatologjike

Бесплатни дерматолошки совети со Озон Голд и дерматолог прим. д-р Весна Матевска – Цифревска

 “Këshillat dermatologjike me Dr. Vesna”

BASHKOHU NË BISEDËN

Dhe kur jemi të kujdesshëm ndodhet: Si të trajtojmë djegien nga dielli?

Pavarësisht përdorimit të kremit mbrojtës me faktor mbrojtës, ekspozimi më i madh ndaj diellit mund të rezultojë në dëmtime, skuqje nga të cilat më pas do të “zhvisheni”.

BASHKOHU NË BISEDËN

Nga se përbëhet kujdesi i përditshëm i lëkurës së fytyrës dhe qafës?

Përveç diellit, lëkura ekspozohet çdo ditë ndaj ndikimeve të tjera të jashtme, erës, shiut, borës, ngrohjes gjatë dimrit, etj., të cilat së bashku me…

BASHKOHU NË BISEDËN

Pse nevojitet kujdes shtesë për lëkurën e fytyrës dhe qafës gjatë verës?

Për shkak të ekspozimit të shpeshtë ndaj rrezeve të drejtpërdrejtë të diellit, temperaturave të larta dhe humbjes së shpejtë të lëngjeve gjatë periudhës së verë …

BASHKOHU NË BISEDËN

Verë, akne dhe lëkurë problematike!

Aknet dhe pikat e zeza janë problemi më i shpeshtë në lëkurën e fytyrës që i marrim nga puberteti, kështu që nëse i trajtojmë mirë, ato qetësohen dhe zhduken.

BASHKOHU NË BISEDËN

SI TË PARANDALOHET HIPERPIGMENTIMIN SHTESË

Rrezet e diellit stimulojnë prodhimin e melaninës e cila vepron si një mbrojtje natyrale sepse absorbon një gamë të gjerë të rrezeve UV.

BASHKOHU NË BISEDËN

SESI RREZET E DIELLIT SHFAQIN EFEKTIN E TYRE TË DËMSHËM MBI LËKURËN

Pikërisht pjesa më e vogël e spektrit diellor (spektri UV) është biologjikisht shumë aktiv dhe shumë përgjegjës për dëmtimet akute dhe kronike të lëkurës.

BASHKOHU NË BISEDËN