OZON GOLD - KREM ECZ / KREM KUNDËR EKZEMËS - 15ml

990denarë Çmimi me TVSH

Kremi i ekzemës ndihmon në eliminimin e kruajtjes që në përdorimin e parë. Ofron rigjenerim dhe hidratim të lëkurës, qetëson lëkurën e irrituar dhe të dëmtuar.

OZON GOLD - KREM ECZ / KREM KUNDËR EKZEMËS - 15ml

990denarë Çmimi me TVSH

Blini këtë produkt dhe merrni atë 8 Pikë!
Kodi 722777886600 Kategori: Etiketë: