OZONE GOLD – EXTERNAL GENITAL SPRAY – SPREJ PËR KUJDES INTIM – 28ml

1.360 denarë Çmimi me TVSH

  • Për shkak të përbërjes së tij natyrale, ndihmon në ndalimin e gjakderdhjes në sindromën e gjakderdhjes pas lindjes.
  • Heqjen e shkarkimit vagjinal, erës, acarimit, kandidës (dermafroditi vagjinal).
  • Mund të përdoret disa herë gjatë ditës.

Gel për kujdes intim, kujdesi intim, pastrim i vagjinës, kruajtje e buzëve të vagjinës, ushqim për vagjinë të shëndoshë, indeksione fungale të vagjinës, kruajtje e brendshme e vagjinës, kruajtje e buzëve të vagjinës gjatë shtatzënisë, antibiotik për kandidë, ilaç kundër kandidës së vagjinës, vagjiniti, simptoma të vagjinitit, vagjinalete për erë të pakëndshme, baktere në vagjinën, lëng i gjelbër vagjinal, lëngu vagjinal gjatë shtatzënisë, shkarkimi i rritur i sekretit vagjinal, lëng roz, lëng i bardhë para menstruacionit, shkarkim me ujë, sekreti vagjinal para menstruacionit, shkarkimi vagjinal në shtatzëni të hershme.

OZONE GOLD – EXTERNAL GENITAL SPRAY – SPREJ PËR KUJDES INTIM – 28ml

1.360 denarë Çmimi me TVSH

Blini këtë produkt dhe merrni atë 11 Pikë!
Kodi 8680885440867 Kategori: ,