OZONE GOLD – HAIR CARE SERUM SERUM PËR KUJDES TË FLOKËVE ME OZON, ARGAN, KERATIN – 100ml

870denarë Çmimi me TVSH

Serumu për kujdes të flokëve nga Ozone Gold, hidraton dhe ushqen flokët për të transformuar flokët e thatë, pa jetë në flokë me shkëlqim dhe të butë në prekje. Serumi është i pasuruar me vaj të ullirit të ozonuar me argan dhe keratininë, dhe i lë flokët të shëndetshëm, të butë, të lehtë dhe me shkëlqim. Për rezultate më të mira, përdorni serumin në kombinim me shampon tonë Ozone Gold.

OZONE GOLD – HAIR CARE SERUM SERUM PËR KUJDES TË FLOKËVE ME OZON, ARGAN, KERATIN – 100ml

870denarë Çmimi me TVSH

Blini këtë produkt dhe merrni atë 7 Pikë!
Kodi 8680885440898 Kategori: ,