OZONE GOLD – OZONE CREAM 160mg / KREMI ME OZON СО 160mg OZON – 30ml

2.540 denarë Çmimi me TVSH

  • Përdoret për skuqjen e shkaktuar nga acarimi, gunga, puçrra dhe puçrra, djegie, hemorroide, herpes, thembra të plasaritura, plagë të lëkurës, plagë të akneve, prerje cezariane, njolla, plagë diabetike, infeksione të lëkurës, mbresë pas operacionit, plagë nga shtrirja e zgjatur (lat.: Dekubit).
  • Përdoret si një mjet shtesë për heqjen e njollave të lëkurës.
  • Përdorimi: Kremi aplikohet dy herë në ditë.
  • Sipërfaqja e lëkurës duhet të pastrohet për të lejuar depërtim më të mirë në lëkurë. 30 minuta pas përdorimit të përditshëm, këshillohet përdorimi i kremit të ozonit për mbrojtjen nga dielli (OZONE GOLD SUN CREAM 50SPF).
OZONE GOLD – OZONE CREAM 160mg / KREMI ME OZON СО 160mg OZON – 30ml

2.540 denarë Çmimi me TVSH

Blini këtë produkt dhe merrni atë 21 Pikë!
Kodi 8680885440843 Kategori: ,