OZONE GOLD – OZONE FACTOR / vaj ulliri i ozonuar në kapsulë

  1,550denarë Çmimi me TVSH

  KAPSULA E PARË E OZONATUAR PËR OZONTERAPI ORALE

  Vaji i ozonuar i ullirit në kapsulën e Ozon Gold është mjaft i fuqishëm për të forcuar sistemin imunitar dhe për të përmirësuar vitalitetin, sepse ozoni është një antioksidant që ndihmon trupin të furnizojë me oksigjen dhe të eliminojë shpejt kërpudhat, bakteret dhe viruset dhe të mbrohet nga sëmundjet. Është i shkëlqyer për rregullimin e tretjes, ndihmon në rregullimin e Helicobacter Pylori si dhe rregullimin e alergjive kronike. Lista e përfitimeve është e gjatë..., dhe më e rëndësishmja është se përdorimi i rregullt i këtyre kapsulave do të përmirësojë punën e të gjitha qelizave dhe organeve të trupit. Do të keni më shumë energji dhe do të përmirësoni shëndetin e të gjithë organizmit.

  Ndihmon në:

  Shkatërron bakteret, kërpudhat dhe viruset në trupin.
  Aktivizon dhe balancon sistemet e shërimit (duke përfshirë edhe enët e gjakut) në trup.
  Rrit aftësinë për transport të oksigjenit në gjak nga 2 deri 10 herë.
  Aktivizon sistemet aktioksiduese në trup dhe redukton intensitetin e peroksidimit të lipideve.
  Përshpejton qarkullimin e gjakut në kapilaret përmes efektit të zvogëlimit të gjakut.
  Ndihmon sistemin e gjakut.
  Parandalon yndyrësinë e mëlçisë.
  Rrit sasinë e enzimave dhe substancave biologjike aktive që zvogëlohen me plakjen e trupit.

  OZONE GOLD – OZONE FACTOR / vaj ulliri i ozonuar në kapsulë

  1,550denarë Çmimi me TVSH

  Blini këtë produkt dhe merrni atë 15 Pikë!
  Kodi 8680885440782 Kategori: