OZONEHOME И РАСТЕНИЈАТА

Кога едно растение прима озонирана вода, исто како да прима вода директно од небото.

Вашите растенија ќе имаат корист од оваа антибактериска и антивирусна вода направена дома, а Вашата градина ќе биде бујна и силна.

Озонирана вода, исто така се користи и за наводнување на големи и пространи насади, секако без користење на средства против бактерии кои го оштетуваат плодот и квалитетот.

Користете ја озонираната вода за Вашите растенија и ќе откриете како да имате органска зеленчукова градина без користење на пестициди.

Да се применува растворот од озон во земјоделскиот сектор ги надминува очекувањата во однос на економијата, во намалувањето на загубата на земјоделски култури и го подобрува квалитетот на производот.

Го одржува квалитетот на земјата без да се користи хемикалии, го спречува и загадувањето и заразувањето од растение на растение од бактерии, вируси, паразити, инсекти, и овозможува огромни придобивки за време на одгледувањето.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.