OZONEHOME И ВАШИТЕ МИЛЕНИЧИЊА

OzoneHome е вистински лек за сите домашни миленичиња, користете озонирана вода да го исчистите крзното:

  • Озонираната вода помага телото на миленичето да биде посилно, избегнувајќи многу проблеми поврзани со здравјето, токму како едно човечко суштество.
  • Нашприцајте озонирана вода врз крзното на Вашето милениче и ќе Ви помогне во борба против разни паразити
  • Ја отстранува миризбата и дезинфицира без да се измива со хемиски препарати
  • Значителна заштеда во трошоците и значителна среќа на Вашето милениче
  • Помага при лечење на разни болести на кожата
  • Крзното на Вашето милениче ќе биде секогаш миризливо и меко на допир

ОzoneHome е пријател на секое живо суштество

Нема ништо покорисно во природата од озонот. Тој е кислород за клетките, те заштитува од UV зраците, ти помага да живееш здраво и долго. Неговото користење не предизвикува штета, ниту на нас, ниту на нашата планета.

Користете го OzoneHome за здравјето на Вашите домашни миленици

Ние ги сакаме животните и се грижиме за нивното здравје како за луѓето, па со користење на озонирана вода за пиење и за миење, ќе претставува спас од разни болести за сите животни.

  • Дајте му на Вашето милениче да јаде, а Вие подгответе ја озонираната вода, а откако ќе ја изеде храната, ставете му да се напие и ќе видите колку ќе му се допадне озонираната вода.
  • Обично нашите миленичиња не сакаат да се капат, па затоа за да избегнете бактерии, вируси и непријатен мирис, доволно е да го напрскате со озонирана вода на крзното и нежно да го масирате. Освен што ќе Ве изненади мирисот, ќе се изненадите и од мекоста и сјајот на влакното, а истовремено ќе бидете сигурни дека е заштитено од разни бактерии.
  • Ако сте подготвиле делумно озонирано масло, а Вашето милениче има проблем со кожата, со кружни движења нанесете масло на местото и ќе го заштитите од болести, подобро од било какви други медицински препарати. И можете да спиете спокојно, бидејќи Вашето милениче и да го излиже маслото што сте го нанеле на раната, нема никакви штетни материи.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.