Ozone Gold – Промотивен пакет за ЕЛИМИНИРАЊЕ НА ЦЕЛУЛИТОТ

1,680ден Цена со ДДВ

Побрзајте и бидете помеѓу првите кои ќе ја почувствуваат разликата помеѓу сегашниот Озониран гел против целулит кој е во заминување и новиот Озониран гел против целулит со НАНО ТЕХНОЛОГИЈА и нов ПОДОБРЕН МИРИС

Цената на 1 производ Озониран гел против целулит е 1620 денари, но сега ние Ви нудиме можност да купите 2 производи Озониран гел против целулит по цена од 2100 денари.

Од 15.06.2021 новиот Озониран гел против целулит со Нано технологија и нов подобрен мирис може да го купите по редовна цена

**Промотивен пакет за ЕЛИМИНИРАЊЕ НА ЦЕЛУЛИТ: Озониран гел против целулит + Озониран гел против целулит со нов ПОДОБРЕН МИРИС и НАНО ТЕХНОЛОГИЈА

Ozone Gold – Промотивен пакет за ЕЛИМИНИРАЊЕ НА ЦЕЛУЛИТОТ

1,680ден Цена со ДДВ

Купете го овој производ и добијте 14 Поени!
Категорија: