OZONE GOLD – ANTI HAIR LOSS SERUM СЕРУМ ПРОТИВ ЗАГУБА НА КОСА – 50ml

Original price was: 1.550 ден.Current price is: 1.240 ден. Цена со ДДВ

Серумот против опаѓање на косата ја подобрува состојбата на косата и скалпот, оставајќи ја косата зајакната и нахранета, и го намалува понатамошното опаѓање на косата. Ozone Gold серум против загуба на коса е природен комплекс збогатен со озон дизајниран за намалување на опаѓање на косата и стимулирање на раст на косата. Овој активен комплекс на состојки има двојно дејство врз косата: спречува деградација на фоликулите на косата и ја обезбедува потребната енергија за здрав раст на косата.

OZONE GOLD – ANTI HAIR LOSS SERUM СЕРУМ ПРОТИВ ЗАГУБА НА КОСА – 50ml

Original price was: 1.550 ден.Current price is: 1.240 ден. Цена со ДДВ

Купете го овој производ и добијте 10 Поени!
Шифра 8680885440836 Категории: ,