OZONE GOLD – DANIELA’S SECRET / КРЕМА ЗА РАЦЕ – 75ml

290 ден Цена со ДДВ

Кремата за раце, благодарение на нејзината специјална основа, се апсорбира 4 пати побрзо од обичните креми. Содржи околу 190 биоактивни материи, 14 витамини, 11 минерали и 18 амино киселини.

OZONE GOLD – DANIELA’S SECRET / КРЕМА ЗА РАЦЕ – 75ml

290 ден Цена со ДДВ

Купете го овој производ и добијте 2 Поени!
Шифра 722777886617 Категорија: Ознака: