OZONE GOLD – HAIR CARE SERUM СЕРУМ ЗА НЕГА НА КОСА СО ОЗОН, АРГАН, КЕРАТИН – 100ml

870 ден Цена со ДДВ

Серумот за нега на коса од Ozone Gold ја хидрира и храни косата за да ја трансформира сувата, безживотна коса, во коса со сјај и мека на допир. Серумот е збогатен со озонизирано маслиново масло арган и кератин, и ја остава коса здрава, мека, лесна и сјајна. За најдобри резултати, користете го серумот во комбинација со нашиот Ozone Gold шампон.

OZONE GOLD – HAIR CARE SERUM СЕРУМ ЗА НЕГА НА КОСА СО ОЗОН, АРГАН, КЕРАТИН – 100ml

870 ден Цена со ДДВ

Купете го овој производ и добијте 7 Поени!
Шифра 8680885440898 Категории: ,