OZONE GOLD – OZONE CREAM 160mg / ОЗОНИРАНА КРЕМА СО 160mg ОЗОН – 30ml

Original price was: 2.540 ден.Current price is: 2.032 ден. Цена со ДДВ

  • Се употребува при црвенило предизвикано од иритација, набиеници, акни и мозолчиња, изгореници, хемороиди, херпеси, испукани пети, рани на кожата, лузни од акни, рана од царски рез, дамки, дијабетични рани, инфекции кои се појавуваат на кожата, постоперативен белег, рани од долго лежење (лат.: Decubitus).
  • Се користи како дополнително средство за отстранување дамки на кожата.
  • Употреба: Кремата се нанесува два пати на ден.
  • Површината на кожата треба да се исчисти, за да се овозможи подобро навлегување во кожата. 30 минути по дневната употреба, пожелно е да се употреби крема од озон за заштита од сонце (OZONE GOLD SUN CREAM 50SPF).
OZONE GOLD – OZONE CREAM 160mg / ОЗОНИРАНА КРЕМА СО 160mg ОЗОН – 30ml

Original price was: 2.540 ден.Current price is: 2.032 ден. Цена со ДДВ

Купете го овој производ и добијте 17 Поени!