OZONE GOLD – OZONE FACTOR / ОЗОНИРАНО МАСЛИНОВО МАСЛО ВО КАПСУЛА

  1.550 ден Цена со ДДВ

  ПРВАТА ОЗОНИРАНА КАПСУЛА ЗА ОРАЛНА ОЗОНОТЕРАПИЈА

  Озонираното маслиново масло во капсула Ozone Gold е доволно моќно за зајакнување на имунолошкиот систем и подобрување на виталноста, бидејќи озонот е антиоксидант што му помага на телото да се снабдува со кислород и брзо да ги елиминира габите, бактериите и вирусите и да се одбрани од болести. Одличен е за регулирање на варењето, помага за регулирање на Helicobacter Pylori како и за регулирање на хронични алергии. Листата на придобивките е долга…, a најважно е што редовното користење на овие капсули ќе ја подобри работата на сите клетки и органи во телото. Ќе имате повеќе енергија и ќе го подобрите здравјето на целиот организам.

  Помага при:

  1. Ги уништува бактериите, габите и вирусите во телото.
  2. Ги активира и балансира системите за закрепнување (вклучувајќи ги и садовите) во телото.
  3. Ја зголемува способноста за транспорт на кислород на крвта за 2 до 10 пати.
  4. Ги активира антиоксидантните системи во телото и го редуцира интензитетот на липидната пероксидација.
  5. Ја забрзува циркулацијата во капиларите преку ефектот на намалување на крвта.
  6. Потпомага на крвниот систем.
  7. Го спречува замастувањето на црниот дроб.
  8. Го зголемува количеството на ензими и биолошко-активните супстанци кои се намалуваат како на стареењето во телото.

  OZONE GOLD – OZONE FACTOR / ОЗОНИРАНО МАСЛИНОВО МАСЛО ВО КАПСУЛА

  1.550 ден Цена со ДДВ

  Купете го овој производ и добијте 14 Поени!
  Шифра 8680885440782 Категорија: