OZONE GOLD – PSO CREAM 1 & 2 / КРЕМИ ПРОТИВ ПСОРИЈАЗА 1 & 2

2.990 ден Цена со ДДВ

Кремите против псоријаза ги отстрануваат иритациите и оштетувањата на кожата и ги елиминираат дамките. Погодни се за сите типови на кожа.

OZONE GOLD – PSO CREAM 1 & 2 / КРЕМИ ПРОТИВ ПСОРИЈАЗА 1 & 2

2.990 ден Цена со ДДВ

Купете го овој производ и добијте 25 Поени!
Шифра 722777886594 Категорија: Ознака: