OZONE GOLD – SHAMPOO WITH OZONE ШАМПОН СО ОЗОН – 330ml

Original price was: 870 ден.Current price is: 696 ден. Цена со ДДВ

Правиот шампон за вашата коса е клучен за здрава коса. Ozone Gold шампонот содржи озонирано маслиново масло, арган и кератин за да помогне со здравјето на косата и скалпот. Ozone Gold содржи антибактериски и антифунгални состојки кои помагаат да се исчисти скалпот и косата и да се подобри нивното здравје. Шампонот со озон го намалува опаѓањето на косата, го зајакнува влакното и го стимулира растот на косата.

OZONE GOLD – SHAMPOO WITH OZONE ШАМПОН СО ОЗОН – 330ml

Original price was: 870 ден.Current price is: 696 ден. Цена со ДДВ

Купете го овој производ и добијте 5 Поени!
Шифра 8680885440935 Категории: ,