OZONE GOLD – ANTI HAIR LOSS SERUM SERUM KUNDËR HUMBJES SË FLOKËVE – 50ml

1.550 denarë Çmimi me TVSH

Serumi kundër rënies së flokëve përmirëson gjendjen e flokëve dhe lëkurës së kokës, duke i lënë flokët të fortë dhe të ushqyer dhe zvogëlon humbjen e mëtejshme të flokëve. Serumi Anti-Humbje e flokeve me Ozon Gold është një kompleks natyral i pasuruar me ozon i krijuar për të zvogëluar humbjen e flokëve dhe stimuluar rritjen e flokëve. Ky kompleks aktiv i përbërësve ka një efekt të dyfishtë në flokë: parandalon degradimin e folikulave të flokëve dhe siguron energjinë e nevojshme për rritjen e shëndetshme të flokëve.

OZONE GOLD – ANTI HAIR LOSS SERUM SERUM KUNDËR HUMBJES SË FLOKËVE – 50ml

1.550 denarë Çmimi me TVSH

Blini këtë produkt dhe merrni atë 13 Pikë!
Kodi 8680885440836 Kategori: ,