OZONE GOLD – MOISTURIZING CREAM 15SPF KREM HIDRATUES KUNDËR PLAKJES 15SPF ME OZON DHE ALOE VERË – 50ml

1.360 denarë Çmimi me TVSH

  • Produktet tona nuk testohen mbi kafshët. Falë kompleksit hidratues që rrjedh nga vaji i ozonuar, acidi hialuronik dhe Aloe vera, i jep lagështi lëkurës deri në 12 orë dhe e mbron atë nga plakja. Lëkura mbrohet nga tharja e lidhur me plakjen dhe ndihmon në rikthimin e pamjes rinore të lëkurës.
  • Aloe vera mbron, ushqen dhe mbron lëkurën, duke formuar një shtresë të hollë.
  • Rekomandohet të aplikohet dy herë në ditë në lëkurë të pastër.


ХИДРАТАНТНА КРЕМА 15SPF ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ ОЗОН АЛОЕ ВЕРА ХИДРАТАНТНА КРЕМА 15СПФ ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ ОЗОН АЛОЕ ВЕРА Аqуа Озонизед Оливе Оил Параффинум Лиqуидум Ц12-15 Алкyл Бензоате Цапрyлиц/Цаприц Триглyцериде Етхyлхеxyл Метхоxyциннамате Бензопхеноне-3 Бутyл Метхоxyдибензоyлметхане Оцтоцрyлене Пантхенол Петролатум Глyцерyл Стеарате Цетеаретх-20 Цетеаретх-12 Цетеарyл Алцохол Цетyл Палмитате Содиум Хyалуронате Цетеарyл Алцохол Стеариц Ацид Глyцерин Тоцопхерол Пхеноxyетханол Етхyлхеxyлглyцерин Диметхицоне Алое Барбаденсис Леаф Јуице Малтодеxтрин Аллантоин Царбомер Дисодиум ЕДТА Гриза за коза Против брцки Брцки Стареење Подмладува Зајакнува брцки стара коза Длабоко навлажнувачки ефект Заштита од сонце 15СПФ Санитарно пакување аирлесс цонтаинер (Шише без воздух) Био сертифицирано маслиново масло Без тестирање на животни екстра девствено ладно цедено маслиново масло впие во кожата Алое Вера сува коза мрсна нормална остетена здрава болна посакувана мека леци пома егзема иритација херпес хиалурон хилурон хијалурон одрзување коза серум подмладува млада блескава соврсена сминка пудро основа акни бубалици афти рани добро безбедна озоне голд искуства озоне голд искуства незна крута влазна сува испукана разранета црвенило изгореници озон маслиново малсло ладно цедено санитарно циста цисто сонцање фактор застита млеко за тело озонирано озоно терапија озонска терапија лецење херпес

HIDRATANTNA KREMA 15SPF PROTIV STAREENjE OZON ALOE VERA Aqua Ozonized Olive Oil Paraffinum Liquidum C12-15 Alkyl Benzoate Caprylic/Capric Triglyceride Ethylhexyl Methoxycinnamate Benzophenone-3 Butyl Methoxydibenzoylmethane Octocrylene Panthenol Petrolatum Glyceryl Stearate Ceteareth-20 Ceteareth-12 Cetearyl Alcohol Cetyl Palmitate Sodium Hyaluronate Cetearyl Alcohol Stearic Acid Glycerin Tocopherol Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin Dimethicone Aloe Barbadensis Leaf Juice Maltodextrin parfum Allantoin Carbomer Disodium EDTA Griza za koza Protiv Brcki Stareenje Podmladuva Zajaknuva HIDRATANTNA KREMA 15SPF PROTIV STAREENjE OZON ALOE VERA brcki stara koza Dlaboko navlaznuvacki efekt Zastita od sonce 15SPF Sanitarno pakuvanje airless container Bio sertificirano maslinovo maslo Bez testiranje na zivotni ekstra devstveno ladno cedeno maslinovo maslo vpie vo kozata Aloe Vera suva koza mrsna normalna ostetena zdrava bolna posakuvana meka leci pomga egzema iritacija herpes hialuron hiluron hijaluron odrzuvanje na koza serum podmladuva mlada bleskava sovrsena sminka pudro osnova akni bubalici afti rani dobro za koza bezbedna ozone gold iskustva nezna kruta vlazna suva ispukana razraneta crvenilo izgorenici ozon maslinovo malslo ladno cedeno sanitarno cista cisto soncanje faktor zastita mleko za telo ozonirano ozono terapija ozonska terapija lecenje herpes krema za sonc krema za sonce krema za suncanje krema za akni lek za akni krema za bubalici lek za bubalici krema za egzema lek za egzema zastiten faktor vitamin e vitam d vitamin k krema za suva koza krema za mrsna koza krema za lice krema za koza lek za mrsna koza lek za suva koza krema za ispukana koza lek za ispukana koza хидратантен крем за лице најдобра крема за лице афродита крем за лице нега на лице крема за суво лице afrodita krema za lice крем за лице 30+ природна нега на лице хидратантен крем за лице најдобра крема за лице афродита крем за лице нега на лице крема за суво лице afrodita krema za lice krema za lice hidratantna krema za lice vichy krema za lice muska

OZONE GOLD – MOISTURIZING CREAM 15SPF KREM HIDRATUES KUNDËR PLAKJES 15SPF ME OZON DHE ALOE VERË – 50ml

1.360 denarë Çmimi me TVSH

Blini këtë produkt dhe merrni atë 11 Pikë!
Kodi 8680885440805-1 Kategori: ,