OZON GOLD – PSO KREM 1 & 2 / KREM KUNDËR PSORIASIS 1 & 2

2.990 denarë Çmimi me TVSH

Kremrat për psoriasis largojnë irritimet dhe dëmtimet e lëkurës dhe eliminojnë njollat. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

OZON GOLD – PSO KREM 1 & 2 / KREM KUNDËR PSORIASIS 1 & 2

2.990 denarë Çmimi me TVSH

Blini këtë produkt dhe merrni atë 25 Pikë!
Kodi 722777886594 Kategori: Etiketë: