Позитивни придобивки од озонска терапија на Ozone gold производите

Д-р. Марија Анастасова, специјалист дерматовенеролог зборува за позитивните придобивки од користењето на озноската терапија, т.е производите на Ozone gold кои благородно делуваат на целото здравје во поглед на зајакнување на имунитетот, борбата со вируси, бакретии, хроничен умор, представуваат природен антибиотик, но и нега на кожата и косата. Детално слушнете дел од мислењето на д-р. Марија на следниот линк https://youtu.be/Ck6Zy1Pt_wI

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.