д-р Жан Митрев зборува за повеќегодишното искуство со озонската терапија и нејзините благодети.

Ozone Gold желатинските капсули кои содржат озонирано маслиново масло, покрај развиената продажна мрежа, можете да ги најдете и во аптеката при самата болница Филип Втори.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.