Делотворност на озонска терапија

Прв пациент тргнат од респиратор во Македонија. По третман со озонсска терапија, заболен од ковид 19 е тргнат од респиратор и за прв пат по 12 дена слободно може сам да дише.Делотворноста на озонската терапија помага во борбата со вирусите и бактериите и има антиинфламаторно дејство.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.