Како да се заштитите од опасните вируси и бактерии, на природна база?

Сезонските настинки, грипот, разните вируси и бактерии се најголемиот непријател на нашето здравје, особено овој период од годината.

Секојдневниот стрес, како и загадениот воздух, се дополнителни ризик фактори што придонесуваат за влошување на нашата здравствена состојба и нѐ спречуваат во нашето нормално функционирање.

Сето тоа се одразува на квалитетот на живот и го ослабува имунитетот, што понатаму е основа за развој на низа заболувања и е причина за лошо расположение.

Затоа, зајакнувањето на имунитетот е една од најдобрите работи што можете да ги направите во моментот за да се заштитите од опасните вируси и бактерии. Така ќе бидете сигурни дека празниците ќе може да ги дочекате во одлична здравствена кондиција, а со тоа и во добро расположение.

Нема подобар лек и поддршка за зајакнување на имунитетот, од онаа која доаѓа директно од природата.

Затоа Ozone Gold озонирано маслиново масло во капсула е најсигурниот можен избор за

зајакнување на имунолошкиот систем и виталност кој ги уништува бактериите, габите и вирусите во телото.

Зошто? Затоа што составот на овие капсули е целосно природен со ладно цедено маслиново масло и чист медицински озон, како главни состојки кои беспрекорно му помагаат на организмот да се одбрани од сите ризик фактори актуелни овој период од годината.

Ozone Gold озонирано маслиново масло во капсула го активира метаболизмот во внатрешноста на црвените крвни клетки со што се ослободува поголемо количество на кислород во ткивата од два до десет пати, со што значително се подобрува функцонирањето на целиот организам.

Златните капсули од Ozone Gold ги намалуваат симптомите на настинките и грипот, го активираат имунитетот и даваат природен антибактериски ефект.

Благодарение на големото количество озон како природен антиоксиданс, се зголемува количеството на кислород во ткивата, а со тоа се зајакнува и регулира имунолошкиот систем.

Така вашиот одбранбен механизам се активира и не дозволува настинките, вирусите и бактериите, да го нападнат имунолошкиот систем како значаен фактор за вашата комплетна здравствена благосостојба.

Доволна е една капсула на ден, за во овој период на интензивни настинки, да се заштитите себеси и вашето семејство и празниците да ги дочекате здрави, насмеани и во одлично расположение.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.