Големи поволности и попусти за сите членови на О3Gold Club

Семејството на лојални и задоволни купувачи на производите на Ozone Gold постојано расте, благодарение на позитивните искуства од широката и богата палета.

Затоа, Ozone Gold за своите лојални клиенти секогаш обезбедува дополнителни предности и погодности, а една од нив е можноста за членство во О3Gold Club со што следуваат низа бенефиции.

Со бесплатното зачленување во O₃ Gold Club, вие веднаш добивате можност да ги користите сите поволности кои се остваруваат преку собирање поени.

Собирањето поени се врши на едноставен и брз начин, со тоа што за секој 100 денари добивате по 1 поен, а секој поен вреди 5 денари. Собраните поени пресметани во денари, вие може да ги искористите кога сакате при било која следна нарачка.

За илустрација, доколку ги нарачате Ozone Gold – Ozone Factor капсулите кои чинат 1550 ден, вие добивате 15 поени што можете да ги искористите во наредната нарачка за попуст од 75 денари.

Едноставно и корисно, се согласувате?

А како да станете член на О3Gold Club? Процедурата е многу лесна. За членство во клубот потребно е само да ја пополните онлајн апликацијата за регистрација, поставена на веб страната на Ozone Gold, со внесување на неколку основни лични податоци во само еден чекор.

Заштедете додека ги купувате вашите омилени Ozone Gold производи.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.