Збогум на бактериите и вирусите во воздухот – ова е најефикасниот прочистувач на воздух

Чистиот воздух е повеќе од половина здравје!

Квалитетот на воздухот што го дишеме во затворените простории каде поминуваме поголем дел од денот (нашите домови и работни места) е можеби еден од најзначајните фактори што влијае на нашето здравје.

Ако сте приметиле дека престојот во одреден простор предизвикува штетно влијание по вашето здравје, како на пример често ќивање, кашлање, иритирање на очите и грлото… тогаш голема е веројатноста дека престојувате во простор со загаден воздух во кој прашинките, алергените, бактериите или вирусите се сеприсутни.

Најефикасен начин и метода да ги елиминирате и да се ослободите од нив е OzoneHome, најмоќен прочистувач на воздух кој користи најсовремена технологија за прочистување на воздухот, ги филтрира сите штетни честички и го остава воздухот прочистен, свеж и здрав.

Која е неговата предност во однос на другите прочистувачи?

OzoneHome е мултфункционален прочистувач на воздух и озонатор кој истовремено:

-Дезинфицира

-Стерилизира

-Јонизира

-Прочистува

Ова е неопходен уред за сите луѓе чиј приоритет е здрав живот и чиста околина како еден од најзначајните фактори за таа цел.

Работи на принцип кој вклучува генерирање на озон со помош на ладна плазма, за прочистување на воздухот. Притоа ги уништува загадувањата акумулирани во ѕидовите, мебелот, подовите и генерално во воздухот, а истовремено ги намалува и отстранува и лошите миризби од циграи, храна, влага… Уште една негова предност која не треба да се занемари, туку напротив е многу значаен квалитет што го издвојува од другите уреди на пазарот, е тоа што помага при дезинфекција на сите површини и со тоа е одличен избор и за семејства со бебиња или мали деца.

Делува брзо, ефикасно и квалитетно.

Живејте здраво во чиста околина со прочистен и свеж воздух!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.