Спреј за интимна нега – збогум на габичните инфекции и непријатните мириси

Иритациите, чешањето и непријатните мириси во делот на интимната зона се меѓу најчестите симптоми кои укажуваат на габични вагинални инфекции.

Дали знаете дека дури 75% од женската популација во одреден период од животот ќе се соочи со ова заболување. Станува збор за инфекција на вагината и вулвата, која е предизвикана од габи, а најчестиот причинител е Candida albicans (во повеќе од 90% од случаите).

Непријатностите што ги предизвикуваат овие инфекции, секако го попречуваат и нормалното функционирање во секојдневието, а како најголеми ризик фактори се посочуваат неколку:

Долготрајна употреба на антибиотици

Дијабетес

-Зголемување на нивото на естрогени

-Нарушен имунитет

Како на најефикасен и безбеден начин да се спротивставите на вагиналните габични инфекции и непријатните мириси?

Озонираниот спреј за интимна нега, благодарение на природниот состав е апсолутно безбеден и докажано ефикасен во елиминирањето на проблемите предизвикани од габичните инфекции.

Уште од првата употреба помага при отстранување на вагинален исцеок, мирис, иритација и кандида.

Значајно е да се напомене дека овој спреј е целосно безбеден за употреба кај различни групи на корисници.

Дури и кога не се соочувате со здравствен проблем, се препорачува Спрејот за интимна нега да се користи и при здрава интима за одржување на хигиената и превентивна заштита од габични инфекции.

ЕФИКАСЕН УШТЕ ОД ПРВАТА УПОТРЕБА.

Нарачајте сега – за здрава интима, на нашата онлајн продавница ozone-gold.mk или во најблиската добро снабдена аптека.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.