OZONE GOLD SUN CREAM 50SPF – ВО СЕКОЕ ГОДИШНО ВРЕМЕ!

 Со крајот  на летните сончеви денови, не завршува и потребата од правилна и соодветна грижа и заштита на кожата од штетните влијанија на УВА и УВБ зрачењата на кои е изложена. Поголемиот дел од нас не се ни свесни за важноста на користењето на крема со заштитен фактор во секојдневието и во текот на целата година, па најчесто ја користат само за време на летниот одмор и потоа забораваат на неа. Иако сите го сакаме сонцето, треба да се заштитиме од него во текот на целата година, а особено да ја заштитиме кожата на лицето која секојдневно е изложена на штетното влијание од него.

Ozone Gold кремата за сонце овозможува оптимална заштита од штетните УВА и УВБ зрачења во текот на целата година. Притоа, ја штити кожата од штетните влијанија на сонцето, а интензивната формула ја одржува кожата влажна. Брзо се апсорбира и не остава наслаги или боја. Базирана е на вода и не ги храни  фоликулите на кожата со што би се нарушил естетскиот изглед на скалпот. Ozone Gold кремата за сонце, исто така, помага при спречување на одредени болести на кожата, предвремено стареење, несакани дамки на кожата и изгореници. ја штити кожата од штетните влијанија на сонцето, а интензивната формула ја одржува кожата влажна.

Оваа крема овозможува оптимална заштита од штетните УВА и УВБ зрачења. Притоа, ја штити кожата од штетните влијанија на сонцето, а интензивната формула ја одржува кожата влажна. Брзо се апсорбира, не остава наслаги или боја. Базирана е на вода и не ги храни фоликулите на кожата со што би се нарушил естетскиот изглед на скалпот.

Помага при спречување на одредени болести на кожата, предвремено стареење, несакани дамки на кожата и изгореници.

Треба да се нанесе 20 минути пред изложување на сонце. За најефикасна заштита, треба да се користи и по излегување од вода, потење или бришење со пешкир.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.