Начин на плаќање


-Не чуваме информации за вашите платежни картички

-Вашата конекција со нашата страна е обезбедена со SSL сертификат

-Плаќањето е обезбедено од CPay и CaSys

Платите со кредитна или дебитна картичка

Плати при испорака