OZONE HOME – Air screen Puro 3.0K

  26.445 ден Цена со ДДВ

  Air screen Puro 360 ја донесува најновата технологија за прочистување на воздухот во вашиот дом.

  Покриеност: од 23m2 до 279m2
  * Зависи од степенот на загаденоста, провевот, влажноста и температурата на воздухот.
  Напојување: 100 – 240V 50/60Hz 2.5A
  PCO ќелија
  Нормален режим: < 0,02 ppm озон (ambient room concentration)
  Плоча за прочистување
  Висок режим: 25 – 360 mg озон на час

  • Висина: 30,5cm
  • Ширина: 23cm
  • Должина: 27.5cm
  • Тежина: 4,6Kg

  Упатство за употреба
  OZONE HOME – Air screen Puro 3.0K

  26.445 ден Цена со ДДВ

  Купете го овој производ и добијте 224 Поени!
  Шифра 0750122525218 Категорија: